Call Waves Solutions Finland

Call Waves tarjoaa yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin monipuoliset ja tehokkaat asiakaspalvelu-, myynti- ja markkinointikanavat.

Päivän aikana tutustuin johtajaan ja hänen toimintaan yksikössä. Pääsin seuraamaan minkälaista on johtajan arki ja mitä se pitää sisällään. Kokemus oli mielestäni todella hyvä, sillä sain paljon näkemyksiä ja neuvoja johtajuudesta. Opin että johtajan työ on kiireistä, monipuolista ja tarkoin suunniteltua. Hyvä johtaja motivoi työn tekemiseen, kannustaa, antaa palautetta ja huolehtii työilmapiirin mukavuudesta.

Pohdimme yhdessä rekrytointiprosessia ja siinä yhteydessä minkälaiset kysymykset ovat hyviä työpaikkahaastattelutilanteessa. Tämän tiimoilta sain myös neuvoja omaan työnhakuun ja kuinka minun kannattaa valmistautua haastatteluun.

Pääsin kuuntelemaan ja havainnoimaan valmentajien palaveria, jossa käsiteltiin myyntiin ja valmennukseen liittyviä asioita. Palaverissa valmentajat pohtivat Tiinan kanssa, millä tavalla he tulevat valmentamaan myyntiä tulevalla viikolla. Päivän lopuksi kävimme Tiinan kanssa läpi, yrityksen arvoja ja visioita, joihin toiminta pohjautuu. Samalla sain käsityksen kuinka strategiaa huomioidaan suunniteltaessa ensi vuoden budjettia.

Kaiken kukkuraksi, Yle kävi kuvaamassa meitä alueuutisiin.

Liiketalouden opiskelija Janne.

callwaves

callwaves2