HT-Toimistokaluste

Olin päivän HT-toimistokalusteessa oppimassa yrittäjän arkityöpäivää.

HT-toimistokaluste myy uusia ja käytettyjä toimistokalusteita yrittäjille ja julkisille tiloille ja kalustavat niitä.Hyvään hintaan. Yrityksessä opin tekemään laskun tuotteesta toiselle yritykselle ja mitä yrittäjän työpäivään kuuluu, esim. Sähköpostin tarkistamista ja laskujen maksamista.

Yrittäjänä toimii Heikki Tertsunen, joka on mukava, reipas ja rento kaveri. Haastattelin Heikkiä päivän lopussa muutamiin kysymyksiin.

Heikin mielestä hyvä työntekijä on luotettava, ahkera ja oma aloitteinen ja hyvä johtaja on joka osaa selkeästi ohjeistaa muuttuvissa tilanteissa, reilu ja samalla tasolla työntekijöiden kanssa.

Ennen kuin Heikistä tuli yrittäjä, hän kouluttautui agrologiksi ja sen jälkeen vuonna 1987-1995 hän oli aluemyynti päällikkönä Kemiralla ja vuonna 1995 hän tuli yrittäjäksi ja 2002 hän aloitti toimistokalusteiden realisoinnin. Uran tärkein tapahtuma olikin tulla yrittäjäksi.

Heikin normaaliin työpäivään kuuluu kontaktointi asiakkaisiin ja maahantuojiin, työtekijöiden opastus ja myyminen.

Hän pysyy kunnossa työnsä avulla esim. kalusteita kantamalla. Kannustavinta työssä on tavata uusia ihmisiä ja olla osa verkostoa.

Anssi Visuri

Anssi